Långbakad grissida, kimchikål med rostad morot, sojaemulsion, friterad potatis och koriander
Bouillabaisse med kokt potatis och aioli
Socca (kikärtspannkaka) med stekt svamp, riven parmesan, rostad brysselkål, grillad citronette, persilja
Långbakad grissida, kimchikål med rostad morot, sojaemulsion, friterad potatis och koriander
Panerad friterad sej, örtemulsion, kokt potatis och fänkålssallad
Helbakad rotselleri, rostade hasselnötter, örtpesto, smörsås, grönkål och parmesan
Kålpudding på klassiskt vis serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Panerad friterad sej, örtemulsion, kokt potatis och fänkålssallad
Helbakad rotselleri, rostade hasselnötter, örtpesto, smörsås, grönkål och parmesan
Kålpudding på klassiskt vis serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Örtglaserad fiskfilé serveras med skagensås, picklad gurka, dill och kokt potatis
Svamprisotto serveras med stekt svamp, rostad brysselkål, örtsallad och gremolata
Boeuf Bourguignon serveras med morot, svamp, sidfläsk, potatisstomp och persilja
Örtglaserad fiskfilé serveras med skagensås, picklad gurka, dill och kokt potatis
Svamprisotto serveras med stekt svamp, rostad brysselkål, örtsallad och gremolata