Lunch v15

2024-04-08 - 2024-04-12

Mon 8/04
Nattbakad entrecôte, friterad potatis, semitorkade tomater, picklad rödlök, salladslök, örtemulsion och plockad körvel
Tomatöverbakad hokifilé, ljummen potatissallad på oliv, kapris, rödlök och ruccola. Serveras med rostad paprikakräm och örtolja
Rostad spetskål, smörsås smaksatt med svartvinbärsblad, friterad potatis, bovete, riven hårdost och örter

Tue 9/04
Cornflakespanerad kyckling, rostade rotfrukter, parmesansås och solrospesto
Tomatöverbakad hokifilé, ljummen potatissallad på oliv, kapris, rödlök och ruccola. Serveras med rostad paprikakräm och örtolja
Rostad spetskål, smörsås smaksatt med svartvinbärsblad, friterad potatis, bovete, riven hårdost och örter

Wed 10/04
Cornflakespanerad kyckling, rostade rotfrukter, parmesansås och solrospesto
Rimmad bakad Stillahavsflundra, skummad hummersås, fräst broccoli, fänkålscrudité och potatispuré
Svamprisotto, stekt svamp, ruccola och riven hårdost

Thu 11/04
Nattbakad karré, skysås, idahopotatis, krämig majs, sauterad mangold och plockad körvel
Rimmad bakad Stillahavsflundra, skummad hummersås, fräst broccoli, fänkålscrudité och potatispuré
Svamprisotto, stekt svamp, ruccola och riven hårdost

Fri 12/04
Nattbakad karré, skysås, Idahopotatis, krämig majs, sauterad mangold och plockad körvel
Krämig pasta rigatoni, med kallrökt- och gravad lax, räka, ruccola och citronett
Helbakad kålrot, misoemulsion, hasselnötsdukkah, salsa verde, smörgåskrasse

130:-


Inkl. salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och fikabuffé


Med reservation för eventuella ändringar.

sv Swedish
X