Mon 29/04
Oxbringa, pepparrotssås, ramslök, variationer på broccoli, kokt potatis
Meunièrestekt torsk, brynt smör, kapris och rödbetor, smetana, picklad rödlök, kokt potatis
Risotto fresca, rosésallad, gremolata, krasse, rostade frön
Tue 30/04
Oxbringa, pepparrotssås, ramslök, variationer på broccoli, kokt potatis
Bakad vitfisk, dillmajonnäs, kokt potatis, syrad gurka och fänkål, dill
Rostad broccoli, broccolicrudité, kikärtskräm med sesamfrön, ramslöksvinägrett
Thu 2/05
Friterad fläskschnitzel, krämig potatissallad, skysås, saltgurka, gräslök
Bakad vitfisk, dillmajonnäs, kokt potatis, syrad gurka och fänkål, dill
Rostad broccoli, broccolicrudité, kikärtskräm med sesamfrön, ramslöksvinägrett
Fri 3/05
Friterad fläskschnitzel, krämig potatissallad, skysås, saltgurka, gräslök
Fisk- och skaldjursgryta, räkor, vitfisk, lax, crudité på fänkål och morot, aioli, kokt potatis, krutonger
Ljummen grön sparris, krutonger, aioli, picklad silverlök, friterad potatis
130:-
Inkl. salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och fikabuffé
Med reservation för eventuella ändringar.