2024-04-15 - 2024-04-19
Mon 15/04
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, persilja, rårörda lingon
Krämig pasta rigatoni, kallrökt- och gravad lax, räkor, ruccola, citronette
Helbakad kålrot, misoemulsion, hasselnötsdukka, salsa verde, krasse
Tue 16/04
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, persilja, råröda lingon
Bakad sejfilé, ragu på zucchini och gröna ärtor, ärtskott, brynt smör, örtaioli, kokt potatis
Arancini, örtaioli, tomatsallad med basilika, parmesan
Wed 17/04
Brässerad högrev, skysås, svamp, morot, sidfläsk och gräslök, potatispuré
Bakad sejfilé, ragu på zucchini och gröna ärtor, ärtskott, brynt smör, örtaioli, kokt potatis
Arancini, örtaioli, tomatsallad med basilika, parmesan
Thu 18/04
Brässerad högrev, svamp, morot, sidfläsk och gräslök, potatispuré
Havets Wallenbergare, gröna ärtor, brynt smör, riven pepparrot, potatispuré
Rostade rödbetor, getostkräm, krasse, picklad lök, friterad potatis
Fri 19/04
Rostat kycklinglår, romansallad Caesarstyle, sidfläsk, parmesan, friterad potatis
Havets Wallenbergare, gröna ärtor, brynt smör, riven pepparrot, potatispuré
Rostade betor, getostkräm, krasse, picklad lök, friterad potatis
130:-
Inkl. salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och fikabuffé
Med reservation för eventuella ändringar.