Lunch V16

2024-04-15 - 2024-04-19

Mon 15/04
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, persilja, rårörda lingon
Krämig pasta rigatoni, kallrökt- och gravad lax, räkor, ruccola, citronette
Helbakad kålrot, misoemulsion, hasselnötsdukka, salsa verde, krasse

Tue 16/04
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, persilja, råröda lingon
Bakad sejfilé, ragu på zucchini och gröna ärtor, ärtskott, brynt smör, örtaioli, kokt potatis
Arancini, örtaioli, tomatsallad med basilika, parmesan

Wed 17/04
Brässerad högrev, skysås, svamp, morot, sidfläsk och gräslök, potatispuré
Bakad sejfilé, ragu på zucchini och gröna ärtor, ärtskott, brynt smör, örtaioli, kokt potatis
Arancini, örtaioli, tomatsallad med basilika, parmesan

Thu 18/04
Brässerad högrev, svamp, morot, sidfläsk och gräslök, potatispuré
Havets Wallenbergare, gröna ärtor, brynt smör, riven pepparrot, potatispuré
Rostade rödbetor, getostkräm, krasse, picklad lök, friterad potatis

Fri 19/04
Rostat kycklinglår, romansallad Caesarstyle, sidfläsk, parmesan, friterad potatis
Havets Wallenbergare, gröna ärtor, brynt smör, riven pepparrot, potatispuré
Rostade betor, getostkräm, krasse, picklad lök, friterad potatis

130:-


Inkl. salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och fikabuffé


Med reservation för eventuella ändringar.

sv Swedish
X